Wat is de ERP box? - ERPsystemen.nl

De ERP box:

 • Is een unieke combinatie van informatie en informatiebronnen die u helpen bij de keuze van ERP oplossingen, leveranciers en adviseurs.
 • Vertelt precies wat u moet weten over ERP selecteren, implementeren en het organiseren, plannen, structureren en aansturen van het hele project.
 • Geeft u belangrijke inzichten in de toepassing van ERP software, actuele ontwikkelingen en passende oplossingen.
 • Biedt adviezen en tips die uw ERP project succesvoller maken en u helpen om veelgemaakte fouten te voorkomen.
 • Zorgt voor de noodzakelijke kennis om ERP projecten in uw organisatie goed te kunnen begeleiden.
 • Geeft u exclusief gebruik van door het ICT informatiecentrum samengestelde media over ERP software, waaronder e-boeken, checklists en stappenplannen.
 • Is bedoeld voor organisaties vanaf 10 medewerkers die zich serieus oriënteren op een nieuwe ERP oplossing.
 • Wordt afgestemd op uw informatiebehoefte en is samengesteld uit informatie van het ICT informatiecentrum en informatiepartners.
 • Is gratis, vrijblijvend en uit betrouwbare bron.
 • Het ICT informatiecentrum is sinds 2001 het grootste onafhankelijke informatieplatform over de keuze van zakelijke ICT oplossingen en leveranciers daarvan.
   

  Bekijk ERP box


   

Beoordelingen

Bij het aansturen van een ERP project komt meer kijken, dan we eerst dachten. Wij hebben echt veel gehad aan de kennis die we via de ERP box konden gebruiken.


Netjes behandeld, goed geïnformeerd.


Met 10 jaar ERP ervaring en 150 users denk je alles te weten en toch zie je iets cruciaals over het hoofd. Bruikbare adviezen, waardevol.


We hadden wat twijfels over commerciële bedoelingen van de ERP box en de informatie over oplossingen, maar we zijn uitstekend geholpen door mensen met kennis van zaken.


De beslissing over ERP vonden we te belangrijk om niet van alle beschikbare informatie gebruik te maken.


In ons maakbedrijf worden steeds meer IT oplossingen aan elkaar geknoopt. Het wordt steeds lastiger om te bepalen wat verstandig is. De box heeft ons daar zeker bij geholpen.


Uiteindelijk is een ERP project te technisch om er helemaal zelfstandig goed aan te kunnen beginnen. Al snel merkten wat we nog niet wisten, terwijl we toch genoeg IT’ers in huis hebben en al jaren gebruik maken van SAP.


Onze vaste IT adviseur kwam met een oplossing die we uiteindelijk niet gekozen hebben. De box zette iets in gang waardoor we uiteindelijk een ander ERP pakket gekozen hebben.


De box heeft ervoor gezorgd dat we ons beter op ons ERP project hebben kunnen voorbereiden.


We hadden/hebben zelf te weinig kennis over ERP. Dit hadden we wel nodig.


Het is ons eerste ERP systeem. We hadden geen kennis en iedereen roept maar wat. Dan is het nodig dat je weet wat belangrijk is en wat niet.


Wij zitten al jaren vast aan dezelfde ERP leverancier. Het is goed om ook met andere ogen naar onze automatisering te kijken.


De informatie is misschien wat veel, maar je hoeft het dan ook niet allemaal te lezen.


De box was een breekijzer in onze organisatie. De directie stond niet erg open voor nieuwe software door verwachtte investeringen en onzekerheid over de implementatie. We hebben ons daarom gericht op cloudoplossingen. We zijn momenteel bezig met de implementatie daarvan.


Alle informatie in één keer heeft ons een boel tijd bespaard. Veel waardevolle adviezen gekregen en gelezen.


We waren vooraf een beetje sceptisch over de informatie van die we van specialisten zouden ontvangen. We hebben er toch veel aan gehad. Praktijkkennis is nodig bij deze projecten.


We dachten te weten welk ERP systeem we nodig hadden. We hebben uiteindelijk anders gekozen.


Ons Duitse moederbedrijf had willen bepalen welk ERP systeem wij moeten gebruiken. Dankzij de zoektocht naar alternatieven die wij gestart zijn, gaat het moederbedrijf nu over op de oplossing die wij hebben geselecteerd.


Compleet.


80 of 90% wisten we al. Verfrissend om ook geïnspireerd te worden om het overige te weten.


We hebben specialisten gesproken die ons op andere gedachten gebracht hebben. Je hebt snel de neiging de oplossing te zoeken in een richting die je al kent. In ons geval was dat niet de beste oplossing. We zitten nu op het goede spoor.


Nuttig. Zakelijk.


De informatie is verhelderend.


Ik had het aangevraagd om onze directie te overtuigen het goed aan te pakken. Dat is gelukt.


 
Tevreden klanten
 
 

Bekijk ERP box