ERP box | Gratis informatie ERP selectie – ERPsystemen.nl

Gratis ERP box

vinden | vergelijken | selecteren | implementeren

 

Wat is het?
De ERP box biedt u complete informatie over het vinden, vergelijken, selecteren en implementeren van de ERP oplossing die het beste past bij uw activiteiten, branche, type organisatie en bedrijfsprocessen. Wat ontvangt u?

Waarom aanvragen?
Uw ERP project bestaat uit véél meer dan alleen de keuze van de software. Met de informatie van de ERP box overziet u alle aspecten van uw project, voert u dit beter uit, voorkomt u veelgemaakte fouten en neemt u betere beslissingen.

Voor wie?
De ERP box is gratis voor organisaties vanaf 10 medewerkers die zich oriënteren op nieuwe ERP software of begonnen zijn met de selectie daarvan. De box is niet bedoeld voor studenten, stagiairs en IT consultants. 

Wie zijn wij?
Het ICT informatiecentrum is een kennisplatform over ERP en andere bedrijfssoftware. Al 21 jaar informeren wij, zo deskundig en onafhankelijk mogelijk, organisaties over IT oplossingen, leveranciers, toepassingen en ontwikkelingen.


 
Hoe vraagt u een ERP box aan?

U kunt de gratis ERP box hieronder online aanvragen. Door alle vragen te beantwoorden kan de ERP box optimaal worden afgestemd op uw toepassing en bedrijf. Alleen als wij na uw aanvraag nog vragen aan u hebben, omdat ons iets niet duidelijk is, nemen wij even telefonisch contact met u op. U kunt de ERP box ook telefonisch aanvragen. Bel daarvoor onze servicedesk via 030 227 21 20.
 

AANVRAAG ERP BOX
De ERP box is kosteloos en vrijblijvend. | Wat ontvangt u? | Ons privacystatement is van toepassing.

komt een CEO bij de IT dokter
Over waarom ERP projecten mislukken en hoe u dat voorkomt.
Ontvang dit boek als u nu een ERP box aanvraagt.