ERP box | Gratis informatie ERP selectie – ERPsystemen.nl

ERP box

Onafhankelijke informatiebron bij de selectie van ERP software

Overweegt u ERP software? Wilt u nieuwe ERP implementeren en uw financiële administratie, sales, logistiek en andere bedrijfsprocessen verbeteren met één moderne ICT oplossing? Dan heeft u keuze uit honderden ERP systemen en leveranciers. Hoe vergelijkt u Microsoft Dynamics, Oracle ERP, SAP ERP en alle andere oplossingen met elkaar? Wat zijn verschillen? Wat kunt u met een cloud oplossing of open source ERP? Kent u de beslissende criteria, belangrijke ontwikkelingen en de valkuilen in het selectietraject? Verkeerde keuzes, adviezen en aannames over ERP software kunnen grote gevolgen hebben. De ERP box helpt u bij uw ERP project. Complete informatie, van het onafhankelijke ICT informatiecentrum en gratis. Al vele jaren de meest gebruikte informatiebron bij ERP selectie.

ERP box gratis aanvragen

  • Vraag de ERP box hier direct aan
  • Vraag telefonisch aan. Bel de Servicedesk op 085 40 10 218
  • Of lees eerst meer over de ERP box

U ontvangt

Informatie over ERP
Inzicht in iedere fase in het ERP selectietraject.
Checklists, stappenplannen en projectmanagement tools.
Overzichten, tips, adviezen en productinformatie over ERP systemen.
Toegang tot alle boeken en publicaties van het ICT informatiecentrum over ERP software.
Antwoord van ERP specialisten op uw vragen (desgewenst).

U bent zeker van

De originele en meest gebruikte informatiebron bij ERP selectie.
Onafhankelijkheid: het ICT informatiecentrum heeft geen belang bij uw keuzes.
Unieke door het ICT informatiecentrum zelf samengestelde informatie.
Betrouwbare, veilige omgang met uw gegevens.
Gratis en vrijblijvend gebruik van alle informatie.

Stel uw vragen!

Heeft u een vraag over de ERP box of het ICT informatiecentrum? Bekijk dan de veelgestelde vragen of bel ons. Doet u dat ook als u de ERP box liever telefonisch aanvraagt. De Servicedesk van het ICT informatiecentrum is bereikbaar via 085 40 10 218 of info@ictinformatiecentrum.nl. Wij helpen u graag.

Wat is het ICT informatiecentrum?

Meer dan 200.000 zakelijke ICT (mee)beslissers gebruiken jaarlijks van de websites, boeken, boxen, whitepapers, nieuwsbrieven en andere media van het ICT informatiecentrum. Daarmee zijn wij al sinds 2001 het grootste onafhankelijke en zelfstandige informatieplatform over de selectie van ICT oplossingen en leveranciers. Op geen enkele manier hebben wij een belang van de keuzes die u maakt. Publicaties maken wij in samenwerking met meer dan 200 ICT kennispartners. Maandelijks houden wij ICT beslissers met de ICT nieuwsbrief op de hoogte van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen rondom zakelijke ICT oplossingen en informatie daarover van het ICT informatiecentrum. Alle soorten organisaties maken gebruik van ons informatie.