ERP top6 faq - ERPsystemen.nl

FAQ over Mijn ERP top 6

Vragen en antwoorden over Mijn ERP top 6. Staat uw vraag er niet bij? Bel ons gerust op 085 40 10 218.

Wat is Mijn ERP top 6?

Mijn ERP top 6 is de praktische ERP selectiehulp van het ICT informatiecentrum. U maakt kennis met 6 ERP oplossingen en leveranciers daarvan die passen bij uw bedrijf. De top 6 wordt met zorg door ons samengesteld op basis van uw activiteiten, bedrijfsproces, bedrijfsgrootte en andere door u aangegeven criteria.

Waarom zou ik Mijn ERP top 6 aanvragen?

ERP oplossingen worden steeds complexer en zijn steeds belangrijker in uw bedrijfsprocessen. Voor goede beslissingen en om niet volledig afhankelijk te zijn van externe adviseurs, heeft u zelf inzicht nodig in passende oplossingen. Met Mijn ERP top 6 verkrijgt u dat inzicht op een hele snelle en effectieve manier.

Wat zijn concrete voordelen van Mijn ERP top 6?

Als u ERP software moet kiezen, is het essentieel dat u goed inzicht heeft in actuele ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden, technische kansen en beperkingen, verstandige methoden om uw ERP project aan te pakken, enz. Via Mijn ERP top 6 beschikt u over die kennis. En u leert oplossingen kennen, die u anders had gemist.

Voor wie is deze service bedoeld?

Mijn ERP top 6 is bedoeld voor organisaties die zich oriënteren op nieuwe ERP software of al bezig zijn met een selectietraject. Iedereen die coördinerend of uitvoerend betrokken is bij een ERP project kan Mijn ERP top 6 aanvragen. De service is niet voor studenten, ICT leveranciers of organisatie met minder dan 5 medewerkers.

Hoe ontvang ik de informatie?

U bepaalt zelf welke informatie u ontvangt en hoe u deze ontvangt. Nadat wij de selectie hebben gemaakt van 6 passende ERP oplossingen, ontvangt u de informatie hierover direct van de aanbieders daarvan. Stem met hen af welke informatie u wenst. Zij nemen daartoe het initiatief.

Hoe wordt de selectie gemaakt?

Met uw aanvraag en website weten wij voldoende over uw activiteiten, bedrijfsproces en bedrijfsgrootte. Wij kennen de markt van ERP leveranciers en weten daardoor snel wie u kan helpen met passende informatie. Dat zijn bovendien altijd specialisten waarmee bedrijven die u voorgingen goede ervaringen hebben.

Zijn het altijd 6 oplossingen?

Nee, dat hoeft niet. Soms kunnen het er ook 3 zijn en als wij denken dat meer ERP oplossingen bij u passen, kan het ook zijn dat u informatie ontvangt over iets meer dan 6 oplossingen. Waardevolle informatie zullen wij u niet onthouden!

Hoe discreet gaat het ICT informatiecentrum om met mijn gegevens?

In ons privacystatement leest u daar alles over. Alleen als dat voor het leveren van de gevraagde informatie nodig is, zijn uw contactgegevens beschikbaar voor de aanbieders van die informatie. Ook voor hen gelden privacyrichtlijnen en alle wettelijke eisen die de AVG stelt.

Word ik gebeld als ik Mijn ERP top 6 aanvraag?

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie ontvangt, kan kort belcontact met ons nodig zijn. Voor informatie over passende ERP oplossingen kan er per mail of telefoon contact nodig zijn met aanbieders daarvan. Zo kunnen wij u op de snelste en prettigste manier zo goed mogelijk helpen.

Wat is een goed moment om Mijn ERP top 6 aan te vragen?

Het beste moment om van deze selectiehulp gebruik te maken is als u zich oriënteert op nieuwe ERP software of recent gestart bent met het selectietraject. In die fase heeft u het grootste profijt van de unieke kennis, informatie en inzichten die u opdoet met Mijn ERP top 6.

Mijn ERP top 6 is gratis, hoe kan dat?

Dat is mogelijk omdat het ICT informatiecentrum inkomsten heeft uit advertenties en omdat ERP specialisten die hun oplossing kunnen presenteren ons daarvoor een vergoeding betalen. Overigens bepaalt dat niet welke oplossingen u ziet en hebben wij geen enkel belang met wie u zaken doet. Daarin zijn wij 100% onafhankelijk.

Wat is het ICT informatiecentrum?

Het ICT informatiecentrum is al sinds 2001 de grootste onafhankelijke informatiebron over bedrijfssoftware, digitalisering, dataoplossingen en meer. Wij publiceren eigen media in samenwerking met meer dan 200 kennispartners en informeren tweewekelijks bijna 14.000 ICT beslissers over actuele ontwikkelingen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Wij geven u met plezier gratis advies over welke informatie het best bij u kennisbehoefte. Bel of mail ons gerust. Ook met uw vragen over Mijn ERP top 6, over de afhandeling ervan, andere ICT thema’s of over ons.