ERP top6-bedankt - ERPsystemen.nl

Dit gaan we voor u doen!

Wij hebben uw aanvraag voor Mijn ERP top 6 ontvangen. Dit gaan we voor u doen:

VERWERKEN VAN UW AANVRAAG
Wij controleren of wij alle informatie hebben om uw aanvraag goed af te handelen. Hebben wij daar nog vragen over, dan bellen wij u even. Zorg dus dat u bereikbaar bent.

SELECTEREN VAN DE ERP OPLOSSINGEN
Wij selecteren circa 6 ERP oplossingen die aansluiten op uw toepassing. Niet dat u daar een keuze uit moet maken, maar wel omdat deze oplossingen u gegarandeerd veel nieuwe kennis en inzichten opleveren. Dat is enorm relevant en behulpzaam bij het bepalen van uw uiteindelijke keuzes.

MAAK KENNIS MET PASSENDE ERP OPLOSSINGEN
Na de selectie van passende ERP oplossingen ontvangt u de informatie hierover. U ontvangt deze rechtstreeks van de aanbieders daarvan. Dat is de snelste en meest effectieve weg. Bovendien kunt u dan direct uw eventuele vragen stellen. Voor afstemming hierover kunnen zij u bellen of mailen. U bepaalt uiteraard zelf wat u met de aangeboden informatie doet!

Vragen of opmerkingen?
Wij wensen u een succesvolle oriëntatie toe. Als wij u ergens mee kunnen helpen of als u nog vragen heeft, bel ons gerust op 085 40 10 218. Dus ook als u ergens ontevreden over bent. Wij helpen u graag!  

ICT informatiecentrum – Al 20 jaar het grootste onafhankelijke kennisplatform over bedrijfssoftware