ERP informatie

Kies hier uw informatie over ERP software

Bekijk en bestel hier gratis informatie over de selectie van ERP software, het vergelijken van ERP oplossingen en het optimaal uitvoeren van uw ERP project. Het ICT informatiecentrum is voor ICT beslissers bij bedrijven en overheden sinds 2001 het grootste onafhankelijke informatieplatform rondom de selectie van ICT oplossingen en leveranciers. U kunt maximaal twee boeken aanvragen. Kies anders voor de ERP box. Telefonisch aanvragen kan ook, via de Servicedesk op 085 40 10 218.

Graag ontvang ik
ERP box - Complete informatie over ERP software en selectie
Hulp van een ERP specialist bij het opstarten van ons ERP project
Productinformatie, gericht op ons bedrijfsproces

Gratis boeken
1 - ERP systemen
2 - ERP software selectie
3 - ERP software
4 - Handboek softwareselectie
5 - Microsoft dynamics AX en NAV
6 - Basisboek ERP
7 - Haal alles uit uw softwareprojecten
8 - Cloud computing
9 - Overcloudcomputing.nl
10 - ERP gids

Privacystatement

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over het ICT informatiecentrum of de beschikbare informatie over ERP software. De Servicedesk van het ICT informatiecentrum is bereikbaar via 085 40 10 218 of info@ictinformatiecentrum.nl.

Zij gingen u voor

Sinds 2001 informeert het ICT informatiecentrum jaarlijks meer dan 200.000 organisaties over de toepassing, selectie en implementatie van bedrijfssoftware en andere ICT oplossingen. Daarmee is het ICT informatiecentrum de grootste zelfstandige en onafhankelijke informatiebron bij ICT projecten.

ERP informatie  

Toelichting op ERP informatie

ERP box

ERP boxBasis voor ERP software selectie
Complete informatie over ERP software, bedoeld voor iedere organisatie die een ERP project start, fouten wil voorkomen en alle kansen wil benutten. De meest gebruikte onafhankelijke informatiebron bij ERP selectie.

Selectiehulp
Contact met een ERP specialist
Spreek enkele ERP specialisten over uw project en laat u inspireren door de voorgestelde oplossingen. U krijgt direct bruikbare adviezen, praktische tips en gericht antwoord op uw vragen. Gratis, vrijblijvend en bewezen waardevol.

Prodcutinformatie op maat
Productinformatie op maat
Over specifieke ERP oplossingen die passen bij uw ERP project. Op basis van uw bedrijfsproces en specifieke wensen ontvangt u gerichte informatie over ERP oplossingen. Voor afstemming wordt er eerst nog contact met u opgenomen.

Boeken

ERP systemen
ERP systemen (1)
Over de praktische facetten van de selectie, implementatie en toepassing van ERP software. ERP specialisten geven hun visie, tips en adviezen over ERP software. Ook leggen zij uit hoe een goed gekozen ERP oplossing bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering en dat ERP software steeds vaker de rol overneemt van separate financiële software of CRM oplossingen. Een inspirerend boek bij aanvang van ieder ERP project bij grote en kleine organisaties.

ERP software selectie
ERP software selectie (2)
Waar de ene organisatie het ERP project vlekkeloos uitvoert, loopt de andere organisatie tegen weerstand en problemen op. In dit boek gaat het over de valkuilen en succesfactoren van ERP selectie. U leest over de juiste voorbereiding, de samenstelling van het projectteam, alle stappen in de uitvoering, enz. De praktische aspecten van ERP selectie op een rij.

ERP software selectie
ERP software (3)
Dit boek bevat een groot aantal tips en adviezen van ERP specialisten met ruime praktijkervaring. Het geeft u een beeld van de stand van zaken rondom ERP software. Aan de orde komen de trends, toekomstige ontwikkelingen die nu al invloed op uw keuze hebben, verwachte veranderingen in uw bedrijfsprocessen, enz.

Handboek softwareselectie
Handboek softwareselectie (4)
Het Handboek Softwareselectie beschrijft stap voor stap alle fasen in het selecteren van bedrijfssoftware. Aan de hand van dit boek kunt u niet alleen de selectietrajecten die u zelf uitvoert verbeteren, u kunt ook externe adviseurs die u helpen in het selectietraject beter aansturen en te woord staan. Compleet met checklists, overzichten en planningen.

Microsoft Dynamics AX en NAV
Microsoft Dynamics AX en NAV (5)
Beide oplossingen van Microsoft komen voor in de top 10 van meest gebruikte ERP oplossingen. Dit boek legt de verschillen tussen Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV uit en zet alle toepassingen, voordelen en nadelen op een rij. Deze publicatie biedt een praktische manier om uit te zoeken of deze oplossingen van Microsoft op uw shortlist moeten staan.

Basisboek ERP
Basisboek ERP (6)
Aan organisaties die zich oriënteren op nieuwe ERP software legt dit boek uit hoe de ERP markt eruit ziet en hoe de implementatie van een ERP oplossing in zijn werk gaat. Een boek met basiskennis, voordat u een ERP selectietraject start.

Haal alles uit uw softwareprojecten
Haal alles uit uw softwareprojecten (7)
De ‘menselijke’ kant van het ERP project is minstens zo belangrijk als de technische kant. Nog te vaak lukt het niet om ERP implementaties binnen de geplande tijd af te ronden, voldoet de kwaliteit niet aan wat was verwacht, zijn de kosten hoger dan vooraf ingeschat en lijden organisatie schade door onverwachte problemen. Dit boek wijst u (hopelijk op tijd) op enkele belangrijke valkuilen.

Cloud computing
Cloud computing (8)
Als u ERP in cloud overweegt, geeft dit boek u uitleg over de belangrijkste aspecten van cloud computing. Over voordelen, nadelen en mogelijkheden.

Overcloudcomputing.nl
Overcloudcomputing.nl (9)
Steeds meer ICT oplossingen zijn, kunnen of komen in de cloud. Wat houdt dat voor uw organisatie in? En voor de ERP software die u wilt kiezen? Welke vragen moet u beantwoorden voordat u voor een cloudoplossing kiest? Dit boekje helpt u bij het vinden van de antwoorden.