ERP box | Gratis informatie ERP selectie – ERPsystemen.nl

Gratis ERP box

Al 20 jaar de meest gebruikte kennisbron bij ERP selectie en implementatie

 


 
Met de ERP box kunt u gebruik maken van (1) unieke informatie, checklists, stappenplannen en andere media van het ICT informatiecentrum met de belangrijkste kennis, visies en adviezen over ERP oplossingen en (2) gerichte informatie van ERP specialisten, passend bij de ERP oplossing die u zoekt. Hiervoor is meestal kort contact met u nodig. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 030 227 21 20.
 

Vraag hier gratis aan
De ERP box is kosteloos en vrijblijvend. | Ons privacystatement is van toepassing.

komt een CEO bij de IT dokter
Leer van de fouten en successen van 1.000 andere ERP projecten.
Lees dit boek! Gratis als u nu een ERP box aanvraagt

“Bij het aansturen van een ERP project komt meer kijken, dan we eerst dachten. Wij hebben echt veel gehad aan de kennis die we via de ERP box konden gebruiken.”

“Met 10 jaar ERP ervaring en 150 users denk je alles te weten en toch zie je iets cruciaals over het hoofd. Bruikbare adviezen, waardevol.”

“Netjes behandeld, goed geïnformeerd.”
“Knap om de complexe mix van wat je moet doen voor een succesvol IT project, op deze manier uit te leggen. Leuk om te lezen en super informatief, wat tot denken aanzet.”

“In ons maakbedrijf worden steeds meer IT oplossingen aan elkaar geknoopt. Het wordt steeds lastiger om te bepalen wat verstandig is. De box heeft ons daar zeker bij geholpen.”

“De box heeft ervoor gezorgd dat we ons beter op ons ERP project hebben kunnen voorbereiden.”