Wat is de ERP box - ERPsystemen.nl

Wat is de ERP box?

De ERP box geeft u in drie stappen toegang tot alle informatie die u nodig heeft als voorbereiding op uw ERP project. Voor een optimale oriëntatie op ERP software en de selectie daarvan kunt u gratis gebruik maken van alle informatie van het ICT informatiecentrum over de selectie, implementatie en toepassing van ERP software, inclusief belangrijke informatie hierover uit externe bronnen. Als u wilt, is het resultaat daarvan een shortlist van best passende ERP oplossingen.

STAP 1 – WAT U ZOEKT

Het doel van de ERP box is dat u passende informatie ontvangt. Daarvoor moeten wij iets weten over uw organisatie en bedrijfsprocessen. U handelt dit in een paar minuten online af. Of u heeft daar telefonisch contact met ons over.

STAP 2 – WAT U MOET WETEN

Voor goede beslissingen, om fouten te voorkomen en om externe specialisten te kunnen aansturen, heeft u zelf kennis nodig. Na uw aanvraag te hebben ontvangen, krijgt u toegang tot online informatie, stappenplannen, checklists en unieke door het ICT informatiecentrum samengestelde (e)boeken.*

STAP 3 – ERP OPLOSSINGEN

U kunt kennismaken met ERP oplossingen en hun specifieke eigenschappen. U ziet de verschillen, kan vergelijken, weet wie u kan helpen, krijgt antwoord op uw vragen en gaat van longlist naar shortlist. Met betrouwbare informatie kunt u onderbouwde beslissingen nemen. **

* Unieke informatie
Waaronder het boek ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’, Handboek Softwareselectie, boeken over ERP software en ERP selectie en soms tijdelijk aangevuld met een extra boek over IT management, digitale transformatie of datagedreven werken. De meeste informatie is digitaal, enkele boeken zijn fysiek beschikbaar.

** Informatie over ERP oplossingen
Het gaat om de oplossing, praktijkkennis, de mogelijkheden en de mate waarin deze bij u passen. U maakt kennis met vijf tot tien ERP oplossingen die aansluiten op uw bedrijfsprocessen en specifieke eisen. U ontvangt de informatie hierover rechtstreeks van specialisten. Zij hebben de noodzakelijke kennis en ervaring op het gebied van ERP software en de selectie daarvan. U bepaalt zelf of en hoe u van deze informatie gebruik maakt. Voor afstemming hierover is meestal (eenmalig) contact per telefoon of mail nodig. Deze manier van kennisoverdracht is zeer effectief. Het levert u waardevolle inzichten op die u helpen bij de belangrijkste beslissingen in uw ERP project.

Heeft u hier vragen over?
Bel ons gerust op 085 40 10 218. Wij geven u graag antwoord!