Wat is de ERP box - ERPsystemen.nl

Wat is de ERP box?

De ERP box geeft u in drie stappen toegang tot alle noodzakelijke informatie bij de oriëntatie op ERP software of de selectie daarvan. De informatie helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen en het voorkomen van fouten waardoor veel ERP projecten nog altijd mislukken.

STAP 1 – TOEPASSING

De ERP box wordt zo goed mogelijk afgestemd op uw toepassing. Daarom is het belangrijk dat wij iets weten over uw organisatie en activiteiten. U geeft dit online aan ons door. Of u belt ons. In een paar minuten is dit geregeld.

STAP 2 – KENNIS EN INFORMATIE

Voor goede beslissingen, om fouten te voorkomen en om leveranciers en specialisten te kunnen aansturen, heeft u kennis nodig. Na verwerking van uw aanvraag, krijgt u toegang tot die kennis: online informatie, stappenplannen, checklists en unieke door het ICT informatiecentrum samengestelde (e)boeken. Inclusief het boek ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’, Handboek Softwareselectie, boeken over ERP software en ERP selectie en soms tijdelijk aangevuld met een extra boek over IT management, digitale transformatie of datagedreven werken. De meeste informatie is digitaal, enkele boeken zijn fysiek beschikbaar.

STAP 3 – ERP OPLOSSINGEN

U ontvangt informatie over vijf tot tien ERP oplossingen die aansluiten op uw toepassingen. Het is zeker niet zo dat u daaruit een keuze moet maken. De oplossingen geven u een beeld van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. U ziet de verschillen, kan vergelijken en uw selectiecriteria verder aanscherpen. Belangrijk om in een latere fase goede beslissingen te kunnen nemen. Omdat het niet praktisch is als wij daar nog tussen zitten, ontvangt u deze informatie rechtstreeks van de bron: ervaren ERP specialisten die uw processen begrijpen en de ontwikkelingen kennen. Voor afstemming hierover kunnen zij u bellen of mailen (het doel is informatie, geen sales). U bepaalt uiteraard zelf of u van deze informatie gebruik maakt. Als u wel de informatie van het ICT informatiecentrum wenst, maar niet benaderd wilt worden door specialisten, bel ons dan even. Dan stemmen wij met u af hoe wij u het best kunnen helpen.

BELANGRIJK: U mag van alle informatie die wij u aanreiken gebruik maken, maar dat hoeft uiteraard niet. Zo past de hoeveelheid informatie altijd bij uw informatiebehoefte.

Heeft u hier vragen over?
Bel ons gerust op 085 40 10 218. Wij geven u graag antwoord!