Kenniscentrum | ERP systeem selecteren – ERPsystemen.nl

Kenniscentrum

Via deze website geeft het ICT informatiecentrum u een overzicht van ERP software en beschikt u eenvoudig over alle informatie om een ERP systeem te selecteren en implementeren. De beste en meest complete bron van informatie hiervoor is de ERP box. Over enkele andere media van het ICT informatiecentrum met extra informatie over ERP software, leest u op deze pagina meer. Er zijn gratis whitepapers, boeken, de nieuwsbrief (alleen belangrijk ERP nieuws) en uitleg van ERP begrippen voor u beschikbaar.

Whitepapers

Met whitepapers over het selecteren en implementeren van een ERP systeem is het ICT informatiecentrum de belangrijkste en grootste informatiebron. Veel ERP software specialisten stellen whitepapers samen waarin u hun ervaring, kennis en advies op het gebied van ERP oplossingen kunt lezen.Via de website ICTwhitepapers.nl kunt u deze whitepapers downloaden. Ook via de ERP box heeft u de beschikking over whitepapers rondom het toepassen, selecteren en implementeren van een ERP systeem. Bekijk ERP whitepapers

Boeken

De door het ICT informatiecentrum samengestelde ERP boeken en e-boeken worden al sinds 2001 gebruikt door organisaties die uit de honderden ERP systemen de juiste keuze willen maken. ERP software, ERP software selectie, Haal alles uit uw softwareprojecten en het Handboek Softwareselectie zijn titels van boeken en e-boeken over het selecteren en implementeren van een ERP systeem. Het ICT informatiecentrum stelt zelf zijn boeken samen. Deze zijn daardoor uitsluitend op websites van het ICT informatiecentrum gratis voor u beschikbaar. Mis de talloze tips en adviezen van ERP specialisten niet en vraag uw gratis boek(en) aan. Bekijk ERP boeken

ICT nieuwsbrief

Bent u verantwoordelijk voor ERP toepassingen in uw organisatie? Dan houden wij u via de nieuwsbrieven van het ICT informatiecentrum op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. U wordt niet overladen. U ontvangt alleen het ERP nieuws dat van belang voor u kan zijn. Hiermee kunt u de grote lijnen blijven volgen en tijdig op handelen. De ICT nieuwsbrief informeert u over nieuwe en interessante publicaties, boeken, checklists, events, whitepapers en andere kennisdocumenten over ERP software en ontwikkelingen rond ERP toepassingen. Meld u aan voor de ICT nieuwsbrief.

ICTberichten.nl

Nieuws over de ICT markt, trends, ontwikkelingen, onderzoeken, analyses, visies, oplossingen en leveranciers. Voor ICT (mee)beslissers die hoofd- en bijzaken gescheiden willen houden. Bekijk alle relevante berichten op ICTberichten.nl.

Begrippen

Bekijk hier het overzicht van begrippen rondom ERP software. Bekijk ERP begrippen.