Kenniscentrum | ERP systeem selecteren – ERPsystemen.nl

Kenniscentrum

 • Onafhankelijk kenniscentrum over ERP software
 • Gratis boeken, whitepapers, websites en nieuwsbrieven
 • Advies en hulp van ERP consultants

  Als kenniscentrum voor ERP software is het ICT informatiecentrum de grootste onafhankelijke kennisbron bij ERP projecten. Via deze en andere websites kunt u eenvoudig toegang krijgen tot alle informatie om een ERP systeem te selecteren en implementeren. De meest complete bron van informatie is de ERP box. Daarnaast zijn gratis boeken, whitepapers en de ICT nieuwsbrief voor u beschikbaar.

  Alle informatie over ERP selectie

  Whitepapers

  Veel ERP software specialisten stellen whitepapers samen waarin u hun ervaring, kennis en advies op het gebied van ERP oplossingen kunt lezen.Via de website ICTwhitepapers.nl kunt u deze whitepapers downloaden. Ook via de ERP box heeft u de beschikking over whitepapers rondom het toepassen, selecteren en implementeren van een ERP systeem. Bekijk ERP whitepapers

  Boeken

  De door het ICT informatiecentrum samengestelde ERP boeken en e-boeken worden al sinds 2001 gebruikt door organisaties die uit de honderden ERP systemen de juiste keuze willen maken. ERP software, ERP software selectie, Haal alles uit uw softwareprojecten en het Handboek Softwareselectie zijn titels van boeken en e-boeken over het selecteren en implementeren van een ERP systeem. Het ICT informatiecentrum stelt zelf zijn boeken samen. Deze zijn daardoor uitsluitend op websites van het ICT informatiecentrum gratis voor u beschikbaar. Mis de talloze tips en adviezen van ERP specialisten niet en vraag uw gratis boek(en) aan. Bekijk ERP boeken

  ICT nieuwsbrief

  Bent u verantwoordelijk voor bedrijfssoftware in uw organisatie? Dan blijft u via de nieuwsbrieven van het ICT informatiecentrum op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. U ontvangt alleen het ERP nieuws dat van belang voor u kan zijn. Hiermee kunt u de grote lijnen blijven volgen en tijdig op handelen. De ICT nieuwsbrief informeert u over nieuwe en interessante publicaties, boeken, checklists, events, whitepapers en andere kennisdocumenten over ERP software en ontwikkelingen rond ERP toepassingen. Meld u aan voor de ICT nieuwsbrief.

  ICT berichten

  Op de website ICTberichten.nl vindt u nieuws over de ICT markt, trends, ontwikkelingen, onderzoeken, analyses, visies, oplossingen en leveranciers. Geen lange teksten, maar kort en bondig de hoofdlijnen die voor ICT beslissers belangrijk zijn. Bekijk alle relevante berichten op ICTberichten.nl.