ERP software | Overzicht F-L – ERPsystemen.nl

ERP software overzicht F-L

Wilt u een keuze maken of ERP software met elkaar vergelijken? Lees hier meer over de ERP box.

software overzicht A-E software overzicht F-L software overzicht M-R software overzicht S-Z
 

Fourth Shift

Provide Business Solutions
Het modulaire ERP systeem Fourth Shift is een logistieke en financiële totaaloplossing voor de klantorder gestuurde, semi-proces en discrete industrie.

Forza Cloud ERP (NetSuite)

Forza Consulting
Forza Consulting is officieel partner en reseller van NetSuite, de toonaangevende oplossing voor bedrijfssoftware in de cloud. Forza Consulting biedt branche specifieke implementatie kennis, projectbegeleiding en training.

Gekko Works

Gekko Works
Met Gekko Works beschik je altijd en overal op een veilige manier over je bedrijfsadministratie.

Gencom

Gencom
Gencom is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van Softwaretoepassingen. Onze core-business zijn de softwareoplossingen voor de mode-industrie. Dit zowel voor productie, groothandel als kleinhandel, die ook naadloos overlopen in elkaar.
Bovendien zijn onze pakketten met o.a. omnichannel mogelijkheden, business intelligence en salesapps klaar voor de toekomst.

Global Logistics Support System (GLSS)

EDI Networks bv
EDI Networks heeft haar jarenlange ervaring in de transport- en logistieke sector weten te bundelen tot een krachtige softwareoplossing: GLSS Global Logistics Support System.

Glovia

Fujitsu Glovia International
Glovia is een geïntegreerde en flexibele oplossing voor discrete productiebedrijven. Wereldwijd vertrouwen meer dan 1000 fabrikanten op Glovia om hun onderneming succesvol te runnen.

HSO | Specialist in Microsoft Dynamics

HSO
HSO helpt haar klanten om bedrijfsresultaten te verbeteren. We zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van ERP-systeem Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics 365. We werken voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, distributie en dienstverlening.

ICreative

ICreative
ICreative levert als Basware en Kofax partner, purchase to pay en e-facturatie oplossingen aan grote ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen vergroten het zicht en daarmee de controle op bedrijfsuitgaven en verminderen de complexiteit en daarmee de kosten van het inkoop tot betalingsproces.

IFS Applications

IFS Benelux BV
IFS Applications biedt meer dan 60 bedrijfsapplicatiecomponenten, die gebruikt worden in productie, supply chain management, customer relation management, financiën, productontwikkeling, enz.

I-Fresh

Axians Business Solutions B.V.
I-Fresh is een ERP-systeem gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. I-Fresh sluit naadloos aan op de behoeften van AGF-branche. Branche specifieke functionaliteiten waaronder fustadministratie, kwaliteitscontrole en partijtracering zijn enkele voorbeelden van een veel breder scala aan oplossingen. Al deze functionaliteiten zijn naadloos met elkaar geïntegreerd in I-Fresh.

I-Make

Axians Business Solutions B.V.
Axians levert met I-Make een totale ERP-oplossing voor de branches Metaal & Machinebouw, Kunststof & Chemie en Hout & Meubel, op basis van Microsoft Dynamics NAV. Naast standaard functionaliteiten voor het inkoop- en verkoopproces en de financiële administratie, zijn in I-Make functionaliteiten opgenomen die kenmerkend zijn voor deze branche, zoals een productconfigurator en grafisch planbord.

IMPACTXRM ERP

IMPACTXRM NV
IMPACTXRM ERP is het gedroomde sluitstuk voor elke commerciële organisatie! Bestelbonnen, leveringsnota’s, facturen, uitgebreid productenbeheer met voorraadbeheer, prijs-calculatieregels,…het behoort allemaal tot de mogelijkheden van IMPACTXRM ERP. Communicatie met alle IMPACTXRM modules.

Infor ERP LN

Infor
Infor ERPLN is een bedrijfsbrede oplossing welke specifiek is afgestemd op de bedrijfsprocessen binnen uw branche. Flexibel en snel aan te passen op veranderingen in de markt en binnen uw organisatie.

Infor Cloudsuite Industrial (Syteline) | Quartess

Quartess
Quartess focust op de maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met erkende producten (ERP, BI) van top leveranciers zoals Infor & Tableau. De combinatie van onze kennis van uw branche en deze producten, maakt ons een waardevolle partner voor uw project. Infor Cloudsuite Industrial is hèt multi-tenant cloud ERP product voor de maakindustrie.

Infor Evolution

Evologics BV
Compleet en functioneel rijk ERP systeem, web-based en met geïntegreerde BPM functionaliteit. Om uw bedrijf op een hoger plan te brengen.

InspHire

Insphire International BV
Standaard verhuursoftware voor de meest uiteenlopende verhuurbedrijven.

Inventive Software

Inventive Software
Inventive is het platform voor het Nederlands bedrijfsleven. Inventive biedt toegang tot de beste applicaties en tools. Bij Inventive is de single source of truth heilig, zodat iedereen naar dezelfde data kijkt. Wij begrijpen het unieke DNA en de strategie van onze relaties, het DNA waardoor zij succesvol zijn. Onze relaties zien dat Inventive hun unieke DNA en onderscheidend vermogen versterkt.

Isah Business Software

Isah Business Software
Isah Business Software is specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie. De standaardfunctionaliteit sluit perfect aan bij de eisen en ambities van maakbedrijven. We streven naar een verhoging van uw efficiency, rendement en winst in een competitieve en technologisch snel veranderende markt. Met onze software dekt u de volledige product life cycle af: Engineering, ERP, Service, Project Management.

ItsClean

AaRiverside
ItsClean is een totaaloplossing voor de Schoonmaakbranche met een specialisatie voor de Glazenwassersbranche. Vanaf relatiebeheer, projecten, werkbonnen en planning naar facturering en financiële administratie.

itSuitsFashion

it suits IT
itSuitsFashion is een unieke, gebruiksvriendelijke bedrijfsadministratieve oplossing voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

J.D.Edwards

Oracle Nederland BV
J.D. Edwards omvat een volledige reeks geïntegreerde modules op het vlak van Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Supplier Relationship Management, enz.

Jeeves ERP

JIS Nederland BV
Modern ERP systeem voor grote en middelgrote bedrijven: zeer flexibele inrichting; upgrade met behoud van klantspecifieke aanpassingen, bewezen lage TCO; modulaire opbouw; standaard koppelingen naar vele omgevingen; uitstekende rapportages.

JobDISPO

ERTEC B.V.
JobDISPO is een softwarepakket voor de planning en organisatie van MKB-bedrijven in de (verspanende) industrie. Door het toepassen van JobDISPO in uw bedrijf kunt u in West-Europa concurrerend werken.

Juicy Pear Dynamics

Juicy Pear Dynamics
Juicy Pear Dynamics heeft met haar Dynamics ERP en CRM oplossingen focus op handels- en productie organisaties die projectmatig werken, service contracten of abonnementen voeren en waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Microsoft Dynamics is de meest complete ERP en CRM oplossing en volledig geïntegreerd met het vertrouwde MS Office.

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems
Kerridge Commercial Systems biedt met K8 een moderne en flexibele ERP oplossing die inspeelt op de behoeften van handel en groothandel. K8 is schaalbaar, zowel lokaal als in de cloud beschikbaar, meertalig en gebruikersvriendelijk. Met ruim 180 FTE in R&D blijft K8 zich evolueren en up-to-date volgens de laatste ontwikkelingen in de handelsbranche.

Kraan Bouwcomputing B.V.

Kraan Bouwcomputing B.V.
De bouwsoftware van Kraan is speciaal ontwikkeld om uw processen makkelijker te maken. U kunt hierbij zelf bepalen of u kiest voor één geïntegreerd geheel of voor losse modules per proces. Voor beide oplossingen geldt dat u zelf geen grote investeringen in software hoeft te doen. Voor een vast bedrag per maand beschikt u namelijk altijd direct over de meest recente versie van de software.

Liantech ERP

Liantech Solutions
Een dynamisch in te richten en uit te breiden ERP systeem waarmee u alle facetten van uw bedrijf kunt administreren, plannen en besturen.

LiemarX

Liemar Software B.V.
LiemarX ERP Structural Solution Software is specifiek ontwikkeld voor Staalbouw en Staalconstructie bedrijven. De standaardfunctionaliteit sluit perfect aan bij uw eisen en ambities. LiemarX zorgt voor verlaging van uw kosten, hogere efficiency, meer rendement en meer winst in de snel veranderende staalconstructie wereld. Met LiemarX dekt u het volledige proces van uw projecten. Dus vanaf de Calculatie, Engineering, WvB, Project Management, Financieel en Services.

LogicTrade

LogicTrade
Flexibele ERP software voor productiebedrijven, groothandels en retail.

Logic4 Commerce Suite

Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
Een alles-in-één systeem voor webshop, backoffice en ERP. Volledig geïntegreerde functies voor artikelinformatie (PIM), klantbeheer (CRM), kassa, orderverwerking (OMS), voorraadbeheer (WMS), orderpicking, digitale facturatie, boekhouding, managementinformatie (BI), B2B/B2C en meer. Gespecialiseerd in groothandel en detailhandel.

LogiFlex

Iterate Software
LogiFlex is een softwarepakket voor MKB, retail en wholesale met als doel uw dagelijkse werkzaamheden t.a.v. inkoop, verkoop, artikelbeheer etc. te regelen.

Logistix

Logistix BV
ERP software voor het MKB dat alle belangrijke processen binnen het bedrijf integreert en automatiseert vanaf offertes, verkoop, productie, inkoop, voorraad t/m facturatie.

 
software overzicht A-E software overzicht F-L software overzicht M-R software overzicht S-Z