Voorwaarden - ERPsystemen.nl

Voorwaarden

Uw aanvraag van de ERP box wordt afgehandeld door de Servicedesk van het ICT informatiecentrum.
De volgende voorwaarden zijn op uw aanvraag van toepassing.


Verificatie

Wij willen voorkomen dat anderen uit uw naam een box aanvragen. Om te controleren of uw aanvraag serieus is, nemen wij kort telefonisch contact met u op. Zo nodig vragen wij u dan ook nog naar ontbrekende gegevens.


E-mail contact

Als wij u niet telefonisch kunnen bereiken, zenden wij u een e-mail. Met uw aanvraag geeft u het ICT informatiecentrum toestemming voor e-mailcontact over uw aanmelding en geeft u ons de mogelijkheid u per e-mail op de hoogte te brengen van andere, relevante kennisproducten. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om u voor verder e-mailcontact af te melden.


Beschikbaarheid

De ERP box is gratis en vrijblijvend beschikbaar voor organisaties die zich serieus oriënteren op de keuze van een nieuwe of verbeterde ERP oplossing voor hun eigen organisatie. Voor studenten, docenten of ICT aanbieders is de ERP box niet beschikbaar. Neemt u bij twijfel hierover contact op met de Servicedesk van het ICT informatiecentrum (085 40 10 218).


Informatie op maat

Onderdeel van de ERP box is ‘informatie op maat’, afgestemd op uw bedrijfsproces en bedrijfsgrootte. Deze gerichte informatie wordt u rechtstreeks geleverd door vijf tot tien specialisten op het gebied van ERP software. Om met u af te stemmen met welke informatie zij u van dienst kunnen zijn, nemen zij per telefoon of e-mail (eenmalig) contact met u op. Met uw aanvraag geeft u hiervoor toestemming. De informatie van deze specialisten blijkt in de praktijk zeer waardevol. Het levert u veel extra kennis op over het selectietraject, biedt u deskundig antwoord op uw vragen en geeft u inzicht in specifieke ERP oplossingen. Stelt u meer informatie niet op prijs, dan wordt u verder niet meer benaderd.

Servicedesk ICT informatiecentrum