Beoordelingen - ERPsystemen.nl

Beoordelingen

ERP informatie

Bij het aansturen van een ERP project komt meer kijken, dan we eerst dachten. Wij hebben echt wat gehad aan de kennis die we via de ERP box konden gebruiken.


Netjes behandeld, goed geïnformeerd.


Met 10 jaar ERP ervaring en 150 users denk je alles te weten en toch zie je iets cruciaals over het hoofd. Bruikbare adviezen, waardevol.


We hadden wat twijfels over commerciële bedoelingen van de ERP box en de informatie over oplossingen, maar we zijn uitstekend geholpen door mensen met kennis van zaken.


De beslissing over ERP vonden we te belangrijk om niet van alle beschikbare informatie gebruik te maken.


In ons maakbedrijf worden steeds meer IT oplossingen aan elkaar geknoopt. Het wordt steeds lastiger om te bepalen wat verstandig is. De box heeft ons daar zeker bij geholpen.


Uiteindelijk is een ERP project te technisch om er helemaal zelfstandig goed aan te kunnen beginnen. Al snel merkten wat we nog niet wisten, terwijl we toch genoeg IT-ers in huis hebben en al jaren gebruik maken van SAP.


Onze vaste IT adviseur kwam met een oplossing die we uiteindelijk niet gekozen hebben. De box zette iets in gang waardoor we uiteindelijk een ander ERP pakket gekozen hebben.


De box heeft ervoor gezorgd dat we ons beter op ons ERP project hebben kunnen voorbereiden.


We hadden/hebben zelf te weinig kennis over ERP. Dit hadden we wel nodig.


Het is ons eerste ERP systeem. We hadden geen kennis en iedereen roept maar wat. Dan is het nodig dat je weet wat belangrijk is en wat niet.


Wij zitten al jaren vast aan dezelfde ERP leverancier. Het is goed om ook met andere ogen naar onze automatisering te kijken.


De informatie is misschien wat veel, maar je hoeft het dan ook niet allemaal te lezen.


De box was een breekijzer in onze organisatie. De directie stond niet erg open voor nieuwe software door verwachtte investeringen en onzekerheid over de implementatie. We hebben ons daarom gericht op cloudoplossingen. We zijn momenteel bezig met de implementatie daarvan.


Alle informatie in één keer heeft ons een boel tijd bespaard. Veel waardevolle adviezen gekregen en gelezen.


We waren vooraf een beetje sceptisch over de informatie van die we van specialisten zouden ontvangen. We hebben er toch veel aan gehad. Praktijkkennis is nodig bij deze projecten.


We dachten te weten welk ERP systeem we nodig hadden. We hebben uiteindelijk anders gekozen.


Ons Duitse moederbedrijf had willen bepalen welk ERP systeem wij moeten gebruiken. Dankzij de zoektocht naar alternatieven die wij gestart zijn, gaat het moederbedrijf nu over op de oplossing die wij hebben geselecteerd.


Compleet.


80 of 90% wisten we al. Verfrissend om ook geïnspireerd te worden om het overige te weten.


Ik heb specialisten die mij wilden informeren over hun ERP oplossing gezegd dat ik nog niet toe ben aan hun informatie. Daar hebben zij zich netjes aan gehouden. Later hadden we alsnog contact en zijn we een stuk wijzer geworden.


Nuttig. Zakelijk.


Het ziet er misschien niet zo hip uit, de informatie is verhelderend.


Sommige specialisten waren wat opdringerig om hun verhaal te vertellen. Toch hebben we daar veel aan gehad.


Ik had het aangevraagd om onze directie te overtuigen het goed aan te pakken. Dat is gelukt.